En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa
Raó social: CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L.
NIF: B65702250
Adreça: C/ LEIVA, 17 08014 BARCELONA
Telèfon: 932989495
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Finalitat de la pàgina web

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.escolacolomer.cat

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. .

Contingut de la web i enllaços (links)

CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. . La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de CENTRE DE FORMACIÓ COLOMER S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.